Manifest

Entenem que la cultura s’ha vist molt afectada en els darrers anys a causa del que tots sabem. No per això, hem de renunciar amb fomentar-la, la cultura és vida, és contacte, és esperit. Per poder promocionar a nous talents, continuar amb les tradicions, cal potenciar-ho amb un format acollidor, senzill, elegant i atractiu.

Contacte

Correu electrònic: ajuntament@verges.cat

Telèfon: +34 972 78 00 07

Segueix-nos
L'Empordà canta a Llach
20/07/2017
22:00
Plaça Major

Aquest 2017 es compleixen 50 anys del debut de Lluís Llach com a cantant i 10 dels seu comiat al seu poble natal, Verges. Un comiat màgic i que encara perdura; l’esdeveniment més gran que mai s’ha produït al poble de Verges. Per commemorar aquesta efemèride hem organitzat diferents actes, entre ells el concert “L’Empordà canta a Llach”, un concert que d’una banda vol mostrar el llegat de les cançons de Llach i, de l’altra, que la música dels grups i artistes empordanesos segueix ben viva. Amb una banda musical fixa dirigida per en Pau Guillamet “Gullamino”, els artistes i grups que protagonitzaran el concert són: Miquel Abras, In Crescendo, Jofre Bardagí, Rosa Pou, Neus Mar, Les Vox, Víctor Branch, Josep Tero, Joanjo Bosk, Jordi Molina i Júlia Molina. I alguna altra col·laboració molt especial.

Entrades: 18 € (anticipada) / 20 € (a taquilla).

Informació: 972 78 09 74 / www.verges.cat

Venda d’entrades per internet: www.lesvoltes.cat

Punts de venda d’entrades: Les Voltes (Girona), Centre Visitants Verges 50 (Verges), Cafeteria L’Escut (La Bisbal d’Empordà), Llibreria Vitel·la (L’Escala), Bar Nafent (Torroella de Montgrí).

Cinefòrum amb la pel·lícula Llach, la revolta permanent.
21/07/2017
21:00

Projecció de la pel·lícula “Llach, la revolta permanent”, del director Lluís Danés. La pel·lícula és un recorregut pels records autobiogràfics del músic Lluís Llach amb les imatges i testimonis dels protagonistes del 3 de març de 1976 dels successos ocorreguts en Gasteiz, en els què van morir 5 treballadors i més de cent van resultar ferits durant la intervenció policial en el transcurs d'una assemblea, que se celebrava a l'església de San Francisco d'Assís. Comptarem amb la presència del director de la pel·lícula i d’alguns dels membres de l’Associació d'afectats del 3 de març.

Dubtes o consells

Correu electrònic: ajuntament@verges.catt

Telèfon: 972 78 09 74

Recorda'm l'esdeveniment.
Any Llach